Materialen

Wij kunnen u een breed assortiment aanbieden in gebruiksmaterialen

plastificeermaterialenSnelle levering voor scherpe prijzen is onze instelling. Van bureau-plastificeermachines tot en met volautomatische plastificeer-machinelijnen, het is allemaal mogelijk voor de scherpste prijzen. Sinds een aantal jaren heeft SEALAPRINT een leidinggevende positie op het gebied van het leveren van plastificeermachines, -hoezen en -rollen.

Machines:
Het instapmodel bij de machines is een A4 hoeslaminator voor conventioneel drukwerk. Voor bedrijven die frequent plastificeren leveren wij voor laminatoren met verwarmde rollen zodat ook het plastificeren van foto’s mogelijk is.
Ons assortiment voor de pre-press bedrijven bestaat uit “groot-formaat” plastificeermachines met rolverwarming tot een maximum breedte van 1670mm.
Voor productiebedrijven met grotere oplages hebben wij de keuze uit “heavy duty”volautomaten met de snelheden variërend van 4 meter per minuut tot en met 30 meter per minuut.

Hoezen, Rollen folie & Poster ophangsystemen:
Onze plastificeerhoezen worden geleverd in de diktes 75µ, 100µ, 125µ, 175µ en 250µ per zijde en de meest voorkomende formaten.
De voor de heavyDuty machines benodigde plastificeerrollen leveren wij in 42µ, 75µ, 125µ, 175µ en 250µ, met een maximum lengte van 1000 meter op een rol.

Aangezien het ophangen van “groot-formaat” posters een algemeen bekend probleem is, hebben wij de SealaSmartClip op de markt gebracht voor posters met een maximum breedte van 2.40 meter in de kleuren wit, zwart en transparant. Tevens hebben wij aluminium PosterSnap systemen op voorraad in diverse lengtes.

Alle orders, besteld voor 14:00 uur, worden dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd. (mits voorradig)