Digitale 3D Foliedruk

Digitale 3D (opdikkende) Foliedruk

Eind mei 2020 hebben wij geïnvesteerd in een Digitale foliedruk machine en deze toegevoegd aan ons machine park. Met deze machine zijn wij in staat om foliedruk in 3D voor u te realiseren, zonder het maken van stempels etc.

De mogelijkheden zullen wij hieronder verder beschrijven

Foliedruk 3D opdikkend.

Met deze optie wordt de 3D folie ophogend aangebracht, vanaf 20 micron (onze 2D variant) tot 80 micron hoogte in 1 pass. Hoger is ook mogelijk in meerdere passes! U levert een compleet geprint/gedrukt vel en lakbestand in PDF aan. Deze wordt door ons gelamineerd met een HQ folie tbv spotlak/foliedruk (bijvoorbeeld Glans, Mat, Mat Krasvast of Softtouch Mat). Indien u zelf gelamineerd wilt aanleveren, dan uitsluitend met een hoge en goede kwaliteit folie geschikt voor spotlak en foliedruk (overleg en test vooraf aanbevolen).

Uw aangeleverde print/drukvellen en het aan te leveren lakbestand dienen voorzien te zijn van speciale registratietekens. Zo kan de machine elk vel afzonderlijk kan uitlijnen. Er ontstaat een strakke en zeer nauwkeurig sluitende foliedruk over de spot uv-lak op elk vel. Ook bij bv. niet haaks papier, krimp in papier of registratieverschillen van de printer. U ontvangt uw vellen weer retour met de ophogende folie, waarna u het product kunt afwerken. 

De folies welke we op dit moment op voorraad hebben en verwerken zijn in 3D: Goud Gloss, Goud Mat, Zilver Gloss, Zilver Mat, Holografisch Goud, Holografisch Zilver, Rosé Goud, Brons/Koper, Oranje/Koper, Blauw, Azuur/Turquoise Blauw, Rood en Groen.

Enkele voorbeelden:

Foliedruk
Digitale 3D foliedruk ophogend over spotlak
Zilverfolie holografische folie over spotlak
Zilverfolie en spotlak over Mat laminaat
Holografische folie over 20 micron spotlak
Holografische folie over 60 micron spotlak
Goudfolie over spotlak 3D opdikkend
Foliedruk
2D en 3D opdikkende foliedruk
Leverbaar in 12 verschillende kleuren!