Specialisten in Plastificeren & Lamineren

Posted by on apr 29, 2016 in Slider | Reacties uitgeschakeld voor Specialisten in Plastificeren & Lamineren

Specialisten in Plastificeren & Lamineren

 Specialisten in plastificeren & lamineren – Groothandel

Sealaprint BV in Ede is een van de weinige bedrijven waar u terecht kunt voor zowel het Lamineren als Plastificeren van uw druk- en printwerk. Handig dus voor onze klanten om op 1 adres alles te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van 1 tot 100.000+ stuks en staan bekend om onze goede en snelle service. Wij zijn betrokken en zullen altijd samen met onze klant de beste oplossingen kiezen en goede adviezen geven. Bij ons is de klant nog steeds koning!

Wij kunnen uw werk Thermisch lamineren (voorzien van een BOPP – Polypropyleen film) van minimaal formaat 20x30cm tot en met maximaal 76x112cm. Uiteraard 1 + 2-zijdig voorzien van diverse folies als: Mat, Glans, Krasvast, Silk (Softtouch).

Met plastificeren kunnen wij uw werk direct 2-zijdig voorzien van een PET folie (Polyester) in de diktes 38, 75, 125 en 250 micron, zowel Glans als de meeste maten ook MAT. Voor speciale toepassingen kunnen wij uw posters ook voorzien van een 1-zijdig glans of mat laminaat (koud lamineren)
Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteiten Premium A1 Quality folies / films!

Qua afwerking kunnen wij uw door ons verdedeld drukwerk o.a. snijden, rillen, boren, rondhoeken, voorzien van Eyelet, bundelen met plastic band, sealen etc

Naast onze productiemogelijkheden, verkopen wij diverse materialen voor o.a. de grafische sector, overheid, kantoor en scholen en via onze webwinkel (https://www.sealaprint.com/webwinkel)

Groothandel in o.a. posterophangsystemen, inbind- materialen, plastificeermachines, lamineerhoezen, etiketten, kliklijsten, stoepborden etc.

Sealaprint BV Plastificeren en lamineren